Sunday’s Ska Jazz

Església de Santa Magdalena, Pontons (12h del migdia)

Avinguda de Catalunya, 2, Guardiola de Font-Rubí (18h)

Entrada gratuïta

Nascuda de la iniciativa d’un grup de joves de l’Alt Penedès amb arrels a l’Escola de Música de Vilafranca a finals d’agost de 2012, la Sunday’s Ska Jazz ha vist passar diversos músics per les seves files. Cadascun d’ells hi ha aportat el seu color, convertint-lo en un projecte molt viu i amb influències molt diverses, des de la Skatalites a la New York Ska Jazz o la Tokyo Ska Paradise. Després d’un temps apartats dels escenaris, es van tornar a unir per celebrar els seu desè aniversari i seguir regalant-nos versions carregades de la seva essència, melodies conegudes i ritmes festius.

Situat a l’Alt Penedès, Pontons es distingeix pel seu entorn muntanyenc i la presència d’aigua, elements que li aporten un caràcter singular. Amb nombrosos senders que revelen el seu patrimoni arqueològic, com forns ibèrics i restes romanes, ofereix també masies i cases de turisme rural, així com una gastronomia basada en productes locals. Els seus paratges verges conviden a passejar i gaudir de la natura, completant l’experiència amb un bon àpat dels productes típics de la zona, com ara la botifarra.

Ubicació del concert (12h)

Carretera l’Esglesia, 11

08738 Pontons

Barcelona

Font-Rubí, conegut com el Balcó del Penedès, ofereix un paisatge extens amb vinyes, muntanyes i indrets naturals com fonts i coves per explorar. Amb rutes aptes per a peu i bicicleta, a més d’instal·lacions per a l’escalada i altres esports, és un destí actiu per a tots. La seva terra produeix el deliciós raïm, dominant varietats com el Macabeu, Xarel·lo i Parellada, utilitzada per fer cava i vi de qualitat. Els cellers ofereixen experiències enoturístiques per aprofundir en la cultura local. Amb esdeveniments com Cava Jazz, L’encantada i Vinoleum, Font-Rubí anima a explorar el seu territori amb música i tastets locals al llarg de l’any.

Ubicació del concert (18h)

Avinguda de Catalunya, 2

08736 Guardiola de Font-Rubí

Barcelona