The Tyets + Mushkaa

Entrades exhaurides!

Aconsegueix la teva entrada de The Tyets + Mushkaa o compra un abonament per veure també La Pegatina + Ladilla Rusa + Morochos el 3 de maig per 30€ + despeses de gestió.

Amb tan sols divuit anys, MUSHKAA (Irma Farelo) s’ha consolidat com una de les veus emergents de la nova música urbana, fusionant el reaggeton, dancehall, trap i R&B amb nous sons i tendències. Amb només dues cançons publicades, va guanyar reconeixement a Spotify i va demostrar la seva capacitat per connectar amb el públic mitjançant melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. No et perdis el seu concert al Ressons Penedès 2024, on interpretarà les cançons de ‘TAS LOKO’ i ‘SexySensible’ que l’han fet guanyar una fanbase fervent.

,

Aconsegueix la teva entrada de The Tyets + Mushkaa o compra un abonament per veure també La Pegatina + Ladilla Rusa + Morochos el 3 de maig per 30€ + despeses de gestió.

Van aterrar a l’escena catalana amb un nou gènere, el trapetón. S’hi van consolidar amb una nova forma de fer les coses, basada en el suport mutu entre artistes i la proximitat amb els seus oients. I ara han batut tots els rècords amb un disc que explica la seva particular manera d’estimar: l’amor de gamberro. Des del tonteo que ens fa sentir “com adolescents, com dos enamorats” i l’amor a primera vista que sabem que hi serà eternament fins al desamor que ens converteix en “Juli Cèsar dins de Roma” o aquella persona que no ens podem treure del coco, passant per l’estima entre familiars que ens fa comprendre que “tot és momentani” i la dels amics que fa mitja vida que coneixem. El 4 de maig, tens una cita amb l”Èpic Solete’ i el nou directe de The Tyets al Ressons Penedès 2024.

,

Consulta les activitats al municipi

Vilafranca del Penedès

L’Escenari DO Penedès · Ruta del Vi del Penedès de Vilafranca acollirà els concerts més grans del Ressons 2024.

Vilafranca del Penedès és la capital de l’Alt Penedès i destaca com a centre vitivinícola reconegut internacionalment pels vins de la DO Penedès. A més, és famosa pels Castellers de Vilafranca i la seva Festa Major, que inclou un dels dracs més antics d’Europa i diverses colles castelleres.