MontRubí

MontRubí és una celler familiar fundat el 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’altura de cultiu ecològic. Es troba en un entorn idíl·lic: un vall a l’Alt Penedès a 60 km de Barcelona, on les vinyes conviuen amb boscos de pi mediterrani, alzines, oliveres i roures. Els seus vins busquen les arrels, la singularitat i el valor de la viticultura tradicional.


Al poble de L’Avellà, on es situa la celler MontRubí, es troben el Boutique Winery Hotel Casa Gran 1771 i el xalet, una obra arquitectònica de finals del s.XIX totalment restaurada, que acull el restaurant gastronòmic, el Wine Bar, el Saló de fusta i la botiga de vins.


El Wine Bar és un espai pensat per degustar els vins de MontRubí a través de les seves propostes de tast i maridatges. El Restaurant és un espai elegant amb saló privat i terrassa enjardinada, on gaudir d’una proposta contemporània de cuina de mercat, plena de sabor i en homenatge al producte de temporada. Tots els plats neixen de l’hort de la finca i dels millors petits productors, ramaders i agricultors del Penedès.


L’enoturisme a MontRubí està molt lligat a la gastronomia de proximitat, és per això que s’ofereixen diferents experiències eno-gastronòmiques que es poden complementar amb passejos entre vinyes per la finca i els seus punts d’interès, com les runes de l’Ermita de Sant Andreu del Segle XI i la Barraca de pedra seca La Peona.

Artistes que hi actuen

#1 Passeig entre vinyes i tast de vins a l’aire lliure

#2 Visita al celler, menú degustació i maridatge de vins

COM ARRIBAR-HI

Finca L’Avellà

Font-Rubí

08736, Barcelona