Joan Garriga i el Mariatxi galàctic

ENTRADES EXHAURIDES!

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. Tres anys després del seu debut en solitari, l’aclamat El ball i el plany (2020), el codescobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- torna amb Perquè, una bachata canònica que ens retorna als orígens d’un gènere nascut als patis, als carrers, als barris.

Ara que Peso Pluma, Grupo Frontera o els “mariacheños” de Christian Nodal han posat de moda la música norteña, s’ha de reconèixer que Joan Garriga ja hi era allà: al nord de Mèxic amb un acordió on cap també el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí i la Jamaica del reggae i el dub. Acompanyat del seu Mariatxi galàctic, és a dir, el guitarrista Madjid Fahem, el baixista Marià Roch i el fogoner de la caldera rítmica, Rambo, a la bateria, Joan Garriga es consagra a l’Olimp de la fusió sense confusió.

,

Consulta les activitats al celler

Altres concerts el mateix dia

Ian Sala
Vecinos

Caves Blancher

La collita i elaboració de caves i vins des de 1955 converteix les Caves Blancher en un dels pocs cellers elaboradors integrals de la DO Cava.

Situat al centre de Sant Sadurní, segueix estant liderat per la 3ª generació de la mateixa família.

Ubicació del concert

Plaça del Pont Romà, 15

08770 Sant Sadurní d’Anoia

Barcelona