Dani Nel·lo + Organ Trio

Entrades exhaurides!

Des de finals dels anys 50, saxofonistes de rhythm&blues i de jazz es van associar amb organistes per cuinar un nou so molt potent però amb pocs elements. Aquestes noves formacions ràpidament van proliferar i van començar a omplir clubs i sales de ball. Dani Nel·lo s’ha inspirat en elles per crear un nou projecte amb noves composicions i una nova formació amb Gerard Nieto a l’orgue, Martín Burguez a la guitarra i Ramón Ángel Rey a la bateria.

Junts van debutar amb l’EP ‘Grand Prix’ al 2022, format per 4 nous temes. Als seus concerts, a part d’interpretar aquestes cançons i les últimes novetats de l’artista, també interpretaran una selecció dels seus temes preferits i més representatius, adaptats a aquest nou so, d’altres projectes seus com Los Saxofonistas Salvajes, Los Mambo Jambo, Sax-O-Rama o Noir.

Segura Viudas és una emblemàtica cava localitzada a les vinyes tranquil·les i assolellades de la regió vitivinícola del Penedès. Els orígens de la finca es remunten al s. XII i parteixen d’una tradició vinícola mil·lenària, ja que les seves vinyes es cultiven des de 1126. El seu nom és herència del matrimoni Segura Viudas, que l’any 1957 va construir el celler actual on van començar a elaborar cava.

Ubicació del concert

Carretera de St. Sadurní d’Anoia a St. Pere de Riudebitlles, km. 5

08775 Torrelavit

Barcelona