River Omelet

La Granada · Carrer de l’Estació, 59 (12h del migdia)

Castellet i La Gornal · Església de Sant Pere de Castellet (18h)

Entrada gratuïta

River Omelet és un trio de música folk de Gràcia, Barcelona, amb una fusió de sonoritats anglosaxones i indie-pop. Les seves lletres exploren temes personals i col·lectius de la humanitat, mentre combinen estils clàssics com el folk i el swing amb una visió contemporània. Després del seu primer àlbum el 2020, ara presenten un nou EP titulat “The bad things we did right”, destacant una faceta més rockera amb cançons sobre l’enveja i l’engany. Amb un directe centrat en les harmonies vocals i una instrumentació potent, són una banda sonora per a múltiples generacions.

Consulta les activitats turístiques

Consulta les activitats turístiques

La Granada fou el centre de la xarxa viària del Penedès durant els segles de la Reconquesta de Catalunya. Hi feien pas vies romanes tant importants com la via Augusta, totes en direcció al seu Mercat, el més antic del Penedès i un dels primers del Principat.

Ubicació del concert (12h)

Carrer de l’Estació, 59

08792 La Granada

Barcelona

Castellet i La Gornal, el municipi més al sud de l’Alt Penedès, destaca per la seva extensió i ubicació limítrof amb el Garraf i el Baix Penedès. Al centre es troba l’embassament del Foix, amb aigües estables i una vegetació ribera variada. La seva població es distribueix entre nuclis històrics, urbanitzacions i masies, donant-li un caràcter rural. Amb la protecció del Parc del Foix des de 1993, s’ha preservat la biodiversitat del territori, convertint-lo en un magnífic espai natural.

Ubicació del concert (18h)

Esglèsia de Sant Pere de Castellet

08729, Castellet i la Gornal

Barcelona